Categories
Diverse

Woodtox er et middel som virker mot stripet borebille

Meget godt middel som virker mot mit, morr, blåbukk og borebille. Og samme tid virker det mot råtesopp og blåved. https://skadedyrhjelp.no/woodtox/

WoodTox er et fantastisk middel som bekjemper pågående angrep av tre-nedbrytende insekter som mitt, mott, stokkmaur og borebille. Produktet hindrer også re-infestasjon av insekter. Woodtox virker også forebyggende mot angrep av råtesopp samt fargeskadesopper. (“Blåved”). Produktet er basert på vann, lukter lite, inneholder både insecticide og Fungicide (IPBC og Permetrin, Propiconazole) og er basert på mikroemulsjon teknologi. Formuleringen besørger at nanometerstore dråper trenger langt inn i treverket og gir en virkelig god beskyttelse. Godt egnet til å utradere treborende insekter samt forebygge mot råtesoppangrep i tak, bjelkelag, laft med mer. Men legg merke til at treverket du vil behandle er ubehandlet.

Hos Skadedyrproffen.no er det for tiden gode tilbud på impregneringsmiddelet Woodtox.

Behandler treborende insekter som stripete borebille, husbille og pinnemaur. I tillegg er den motstandsdyktig mot råte og soppangrep.

Det er en grunn til at fagfolk velger WoodTox Universal Insecticide, det er effektivt! Et lett-å-bruke treimpregneringsprodukt kjent som WoodTox dreper aktive tre-ødeleggende insekter som Stripete Borebille Husbukk og stokkmaur.

Ikke bare dreper treimpregnering insekter, men det hindrer dem også i å komme tilbake.

Det er ingen skadelige effekter forårsaket av Woodtox universelle insektmiddel på sopp, råte og fargeskadesopp, også kjent som Blaved-sopp.

Det er flere grunner til at Woodtox er et godt valg

Bruken av Woodtox bidrar til å kontrollere aktive insektangrep

Dette treimpregneringsmiddelet virker for å kontrollere treødeleggende insekter som stripete borebille, husbiller og skogmaur.

Siden midlet har en spesiell sammensetning, trenger det dypere inn i treverket, og dreper insekter og larver ved kontakt.

Dråper med nanometerstørrelse som trenger dypt inn i treverket gir utmerket impregneringsbeskyttelse og aktiv behandling.
For det andre forhindrer Woodtox at insektene kommer tilbake (re-infestation)

Midlet eliminerer ikke bare en pågående angrep, men forhindrer gjenangrep av insekter som allerede er funnet i bygningen din. Tre som er behandlet med Woodtox vil frastøte insekter av samme type.

Dermed er midlet perfekt for å kontrollere insekter fordi det også hindrer insektene i å komme tilbake i årene som kommer.

Woodtox-produktet bekjemper både insektangrep og råtesopp, samt fargeskadesopp
Arter: Stripete bore, midd, morr, mott, tremerke, mosebug

Norske trebygninger er oftest skadet av stripeborebiller (Mitt, Mit / Morr / Mott / Tremark), husbiller og skogmaur. Opp til Troms er den stripete borren mest vanlig langs hele kysten.

Det er mange lokale navn på den stripete borebilleen i Norge, inkludert Tremark, Morr, Mott og Mit.

Vestlandet huser mange Stripete kjedebiller i kjellere og på loft. Skandinavene har også en tendens til å finne dem i hus i den sørlige delen av landet. Det er en sannsynlighet for at du finner billen i de fleste eldre hjem.

I bygninger i en faresone anbefales WoodTox som et treimpregneringsmiddel som kan bekjempe aktive angrep og forhindre nye angrep.

Å kontrollere insekter med woodtox er en vanlig praksis. I tillegg forhindrer det tilbakefall. Ved å impregnere tre med soppdrepende midler kan vi forhindre og hindre at sopp som fargeskader og råte vokser i konstruksjonene våre. (Blåved)
Følgende sopp gjør skade på huset: hussopp, råtesopp, fargeskadesopp

En organisme som kalles råtesopp angriper trevirke som har vært utsatt for fukt i en lengre periode. Avhengig av fuktprosent, temperatur og hvor lenge treverket er fuktig, angriper ulike råtesopper treet. Et bredt utvalg av sopparter kan skade trevirke gjennom råte. Det er imidlertid bare noen få sopparter som ødelegger bygninger.

For å hindre soppskader på bygninger er Woodtox utviklet av Norges fremste ekspert på sopp og råte. WoodTox er derfor en effektiv måte å forebygge sopp, råte og fargeskader. (Blafargesopp / Blaved)
Lisensierte fagfolk anbefaler midlet

Skadedyreksperter og bransjeeksperter elsker dette middelet. Byggefirmaer bruker dette produktet til behandling av mange bygninger. Bortsett fra å fungere (endelig noe som faktisk fungerer), er den enkel å bruke, og varer lenge.

Woodtox universal insektmiddel anbefales. Dermed vil tre være beskyttet mot borebille og husbiller, og mot gjentatte insektangrep. Sopp som angriper trevirke er også beskyttet av det. Det gir utmerket beskyttelse.