Categories
Fritid

Påskekrim 2024: “Døde menn går på ski” inntar norske kinoer – Mørke hemmeligheter og skarpe skistaver i påsken!

Årets påske vil være helt annerledes, takket være den nye norske filmen “Døde menn går på ski”. Dette mesterverket av spenningsfylt komedie kan fort bli en favoritt blant norske påskekrim filmer.

Eksklusiv kinopremiere 15. mars 2024

“Døde menn går på ski” er ikke bare en vanlig filmutgivelse. Den er basert på bestselgerboken til Knut Nærum, og bringer den klassiske påskekrimmen til storskjermen med et smell. Du kan allerede nå se trailer for årets påskekrim her.

Klarer du å finne morderen?

I denne filmen blir en narsissistisk milliardær, en mislykket forfatter, en mannssjåvinistisk psykiater, en psykotisk sladderjournalist og en kokain-sniffende Barne-TV stjerne trukket inn i et spennende mysterium i en hjemsøkt påskehytte. Når en av dem blir funnet halshugget, må de konfrontere hverandres mørke hemmeligheter og avdekke morderen blant dem.

En handleliste av kjente skuespillere

Filmen er godt satt sammen med en stjernespekket rolleliste som inkluderer Trim Balaj, Per Christian Ellefsen, Eivind Sander, Nikis Theophilakis, Helene Eidsvåg, Ingar Helge Gimle, Stig Henrik Hoff, Oscar Jean, Hans Kristian Ingelsrud, Sunniva Lind Høverstad, Tone Nielsen, Mads Sjøgaard Pettersen og Anne Krigsvoll. Selv forfatteren Knut Nærum gjør en cameo opptreden som politietterforsker i filmen.

Ikke gå glipp av premierekvelden

Den røde løperen rulles ut på Colosseum 1 den 15.mars 2024 for den spennende premieren på «Døde menn går på ski». Billetter er allerede tilgjengelig for bestilling, så sikre din plass nå for å bli en del av denne episke påskekrimmen.

En eksklusiv mottakelse venter

Premierekvelden vil også være vert for en eksklusiv mottakelse med besøk fra forfatteren Knut Nærum, regissør-duoen Ruben Anda og Daniel Anda og det stjernespekkede skuespillerensemblet. Det er en opplevelse du absolutt ikke vil gå glipp av.

Slik setter du stemningen for påskeferien

Å være en del av denne premieren kan være den perfekte måten å sette stemningen for din kommende påskeferie. Enten du planlegger å tilbringe tiden hjemme med familien, i en koselig hytte i fjellene, eller kanskje på en påskereise, vil denne filmen absolutt legge til litt ekstra spenning og latter i dine påskeaktiviteter. Så ta turen innom kinoen

  • Se traileren for å bygge opp spenningen
  • Kjøp billetter til premieren for å starte påskeferien med stil
  • Gjør deg klar til å løse mysteriet sammen med de store navnene på skjermen

Så, hvorfor vente? Start din påskekos tidlig ved å sikre deg billett til denne spennende, morsomme og utspekulerte påskekrimen!

påskekrim

Påskekrim 2024: Døde menn går på ski tar over norske kinoer - Mørke hemmeligheter og skarpe skistaver i påsken!