Categories
Diverse

Musekontroll for ditt hus

Ofte oppholder mus seg i skjulte områder inne i boliger, for eksempel bokser på lager, loft, loft og innervegger. De kan passe gjennom ekstremt små åpninger i gulv, vegger og fundamenter. Å invadere et hjem kan være vanskelig.

I dagslys forlater mus som lever innenfor vegger sjelden reirene sine. Ved å gnage og klore gjør de sin tilstedeværelse kjent. Det første trinnet mot utryddelse er å identifisere mus som skadedyr. Bekjempelse av andre skadedyr som befinner seg innenfor vegger kan kreve en tilpasset tilnærming.

Det er vanlig å se museskitt og spor i hjem som er angrepet av mus. Veggene, gulvene, taket og fundamentene er også flekkete med hull. En muss hekkeatferd og matvaner forårsaker betydelig skade på treoverflater og menneskelige matkilder. Mus etterlater ofte bitemerker eller tyggemerker i disse områdene.

Det er sant at rotter som lever innenfor vegger dukker opp for å finne mat. Mus kan fanges eller drepes ved hjelp av feller for tiden. Matagn er også effektive til å lokke mus ut av vegger. Feller som er fjærbelastede, limfeller og levendefangstfeller kan kjøpes kommersielt. Mens noen er designet for å drepe gnagere fanget i fellen, krever andre at huseiere slipper mus ut i naturen.

Musefeller må plasseres riktig og langs områder som besøkes av mus for effektivitet. Feller er ofte plassert feil, noe som resulterer i at de er ineffektive.Hvis barn eller kjæledyr har tilgang til dem, kan de være farlige.

For å håndtere mus effektivt, er det viktig å samarbeide med et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma som har kunnskapen, opplæringen og ekspertisen.