Categories
Diverse

Mus i krypkjeller og vegger: hva du skal gjøre

Mange mus lever i skjulte områder i hjemmet, for eksempel oppbevaringsbokser, loft, loft og vegger. Det er mulig for mus å passe gjennom ekstremt små åpninger i gulv, vegger og fundamenter. Når de først er inne i et hjem, er det ekstremt vanskelig å få dem ut.

Det er sjelden at mus forlater reiret i dagslys hvis de bor innenfor vegger. Det er en lyd av gnaging og klør for å indikere deres tilstedeværelse. Mus må identifiseres riktig før utryddelsesmetoder kan brukes. I tillegg kan noen skadedyr oppholde seg innenfor vegger og kreve en tilpasset tilnærming til kontroll.

Hjem med museangrep har ofte avføring og spor synlige. Det er hull i vegger, gulv, tak og fundament også. Hekke- og matvanene til mus forårsaker betydelig skade på menneskelige matkilder og treoverflater. Musebitt eller tyggemerker er ofte synlige i disse områdene.

På jakt etter mat dukker gnagere som lever innenfor vegger opp fra sine gjemmesteder. Mus kan fanges eller drepes ved hjelp av feller for tiden. Å bruke matagn kan også være en effektiv måte å lokke mus ut av vegger. I den kommersielle verden kan du kjøpe fjærbelastede feller, limfeller og levendefangstfeller. Flertallet av gnagerfellene er designet for å drepe fangede gnagere, mens en håndfull av dem krever at huseiere slipper ut mus utenfor.

Det er avgjørende at fellene plasseres riktig og i områder hvor mus sannsynligvis vil samles. Feil plassering av feller gjør dem ofte ineffektive og kan også utgjøre en risiko for barn og kjæledyr.

Når det gjelder å håndtere mus på en vellykket måte, bør du søke ekspertisen og kunnskapen til et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma.